De Hanenfluisteraar (2)


Aanbieding:

De Hanenfluisteraar van de Zwijndrechtse schrijver, ontwerper en uitvinder René Kerkhoven (alledaagse indrukken van het leven op Cuba) nu verkrijgbaar via deze www.casa-particular.nl. U betaalt bij bestelling gedurende de maand juni geen verzendkosten, wat neerkomt op een korting van 20 %. Mail uw naam en adresgegevens onder vermelding van “Hanenfluisteraar” en u ontvangt het boek binnen 5 werkdagen.

René Kerkhoven:

reisde op 20-jarige leeftijd door Mexico, werkte kort na de Sandinistische revolutie van 1979 in Nicaragua en bezocht het hedendaagse Cuba verschillende keren. Zijn belevenissen legde hij vast in dit boek met alledaagse indrukken, korte verhalen en interviews met bijzondere mensen. Cuba staat daarbij centraal: een inspirerend land, worstelend met de ogenschijnlijk eindeloze gevolgen van achterhaalde internationale tegenstellingen. Een land dat in de nabije toekomst zomaar enorm zou kunnen veranderen. Een land ook dat het avontuur in de mens losmaakt. Als een vrolijke vrijbuiter beweegt de schrijver zich door Havana en over het Cubaanse platteland. Vol overgave stort hij zich in het slecht onderhouden filmdecor uit de jaren 50. Laat u meevoeren door een land dat in zijn huidige vorm nog maar beperkt houdbaar is.

Zijn kinderboek Deining in Dordrecht is in 2016 op Cuba uitgegeven in het Spaans in een oplage van 3.000 stuks. René Kerkhoven geeft regelmatig lezingen over Cuba, in combinatie met een authentieke Cubaanse maaltijd van een Cubaanse kok.

Voor meer informatie over zijn werk ziewww.deiningindordrecht.nl

 8e71bd2d92c2e088e3c6596fe98f2933