Over water en diarree.

Al vele jaren geef ik mijn klanten het advies om het leidingwater op Cuba niet te gebruiken, maar water uit flessen in de winkel te drinken. Dit om diarree te voorkomen.

Zelf hield ik me nooit aan mijn eigen advies en dronk ik niet alleen leidingwater maar ook het water uit de waterput bij ons voor het huis. Met als gevolg bij ieder bezoek aan Cuba steevast een flinke diarree die soms wel enkele dagen aanhield en een keer zelfs met een ziekenhuis opname als gevolg.

De laatste keer toch maar eens de proef op de soms genomen en alleen flessen water gedronken. En wat denk je…?

Dus wees wijs en les je dorst alleen flessenwater. En koop ook geen limonade langs de kant van de weg want hiervoor wordt ook leidingwatergebruikt.

f_agua-ciego-montero

 

Abonneer je op mijn blog.


Voornaam