Privé gids

Wilt u een rondreis maken door Cuba maar heeft u geen zin in en groepsreis en is zelf met een huurauto door Cuba rijden niets voor u? Dan is een privé gids precies wat u zoekt.

U bent onderweg met uw eigen chauffeur in uw eigen tempo. Op deze manier leert u het land en zijn bevolking pas echt goed kennen. U komt op plaatsen waar u zelf of met een groepsreis nooit zou komen. U hoeft zich geen zorgen te maken over u reisplan en accommodatie.

Uw privégids staat gedurende uw reis dag en nacht voor u klaar. Het programma kan geheel naar uw wensen worden aangepast. Wilt u na een lange avond salsa dansen worden opgehaald geen enkel probleem. Uw privacy is volledig gewaarborgd.

Wilt u een heerlijk traditioneel Cubaans diner midden op het platteland in het oosten van Cuba bij een Cubaans gezin thuis? Geen probleem dit kunnen wij voor u verzorgen.  Alles is mogelijk en bespreekbaar.

Onze gids spreekt naast Spaans ook Engels, desgewenst kan er tegen meerprijs een Nederlandse gids worden ingezet.

Uw gids zal u alle facetten van Cuba laten ervaren van cultuur tot dansen en eten. Van het legendarische Havana met zijn koloniale op de UNESCO lijst vermelde monumenten het kleurrijke Trinidad tot de hagel witte stranden van Guardalavaca. Onze gids kijkt er naar uit om een prachtige rondreis voor u te verzorgen.

Macina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.