8 daagse rondreis Oost Cuba

Rondreis
!: Prijs vanaf.
Type: Rondreis

Omschrijving

8 daagse rondreis Oost Cuba.

8 daagse rondreis Oost Cuba

Een rondreis met een lokale chauffeur/gids. 

Tijdens deze acht daagse rondreis Cuba gaat u het authentieke Cuba ontdekken. Vanaf de eerste dag bent u  in direct contact met de Cubaanse bevolking en beleeft u het dagelijks leven van de Cubanen van dichtbij. U verblijft namelijk bij de Cubanen thuis: in casas particulares.  Bed & Breakfast zoals wij dit in Nederland noemen. 

 casa particular taxi cuba

De reis voert u door het oosten van Cuba met zijn prachtige natuur. Het  deel waar Columbus voor het eerst aan land ging in de nieuwe wereld. Dit gedeelte van Cuba is nog nauwelijks ontdekt door toeristen en daardoor nog ongerept en authentiek. Samen met uw lokale gids gaat u steden als Baracoa, Mayari en Holguin bezoeken. En wat dacht u van het geboorte huis van Fidel Castro in Biran. Ook zult u  naast de hagel witte stranden van Guardalavaca, Santiago de Cuba bezoeken waar u kunt genieten van het bruisende nachtleven of  van het heerlijk slenteren door straten waar het lijkt of de tijd heeft stil gestaan. En natuurlijk zijn ook daar de oldtimers die het straatbeeld domineren. 

Wij zijn een kleinschalige en daardoor flexibele reisorganisatie. Wij kunnen bijna altijd inspelen op uw persoonlijke wensen en inbreng. Dat kan vooraf of onderweg in overleg met de gids die tevens uw chauffeur is. Daarom spreken we ook van een globaal reisprogramma dat aan uw wensen en interesses kan worden aangepast. 

 

Globaal reisprogramma. 

Dag 1. Intercontinentale vlucht vanaf Amsterdam Schiphol, aankomst op de internationale luchthaven Frank Pais in Holguín. Ervaar diezelfde dag nog deze mooie stad. Bezoek bijvoorbeeld Luma de la Cruz of ervaar  het nachtleven met el Cabaret Nocturno. 

 casa particular loma de la cruz cuba

 

 

Dag 2. Guardalavaca.

Hier vindt u één van de mooiste stranden ter wereld. U gaat daarnaast het platteland ervaren. De gids neemt u mee naar een Cubaans gezin waar u kennis maakt met de authentieke Cubaanse keuken compleet met varken aan het spit. (70km) 

Dag 3. Mayari.

Vanaf hieruit kunt u een bezoek brengen aan het bijzondere natuurpark Cayo Saetia of ga naar Biran waar u het geboorte huis van Fidel Castro kunt bezoeken. (130km) 

 

Dag 4. Baracoa.

Hier zette Columbus voor het eerst voet aan wal in Bahaia del Miel. Laat de prachtige natuur op u inwerken. Breng een bezoek aan Museo Municipal of Museo Arqueológico Cuevas del Paraíso. Bezoek de beroemde bar “La Trova”.  (169km) 

 casa particular naturaleza cuba

 

Dag5. Guantanamao.

In deze stad staan de kathedralen Santa Catalina de Ricci en Palacio Salcines uit de tijd van de Spaanse overheersing en breng een bezoek aan Zoologico de Piedra. (112km) 

 

Dag 6. Santiago de Cuba.

Santiago de Cuba is zonder twijfel dé stad van de muziek. Bars en clubs vind je op iedere hoek van de straat. Houdt u meer van cultuur dan komt u hier ook zeker aan uw trekken. Bewonder de schitterende kathedralen en breng een bezoek aan  Castillo del Morro San Pedro de la Roca waar iedere avond rond zonsondergang de stad wordt gesloten d.m.v. kanonschoten. (159km) 

 

Dag 7. Holguín.

Nog even een bezoek aan deze stad op de laatste dag. Bezoek de sigarenfabriek en shop wat in het gezellige stadscentrum op zoek naar souvenirs. (110km) 

Dag 8. Terugvlucht Holguin – Amsterdam 

 

Wij bieden u deze Acht daagse rondreis Cuba aan vanaf  € 1.249,- per persoon 

(op basis 2 personen) 

Incl. autohuur, casas op basis van logies ontbijt en lokale gids/chauffeur. 

Excl. vlucht, fooien en persoonlijke uitgaven. 

  • Reisduur: 8 dagen / 7 nachten (verlenging mogelijk) 
  • Wilt u deze reis met een groep/gezelschap maken neem dancontact met ons  op. 
  • Wij bieden de mogelijkheid deze reis zonder begeleiding door een vaste gids/chauffeur te maken. Hiervoor kunt u contactmet  ons opnemen. 
Beschikbaarheid en reserveringen

 

www.casa-particular.nl specialist in individuele rondreizen door Cuba. 

Maatwerk | Kleinschalig | Persoonlijk | Flexibel 

casaparticular.nl@gmail.com 

00 31 (0) 6 148 263 80 

Neem contact op.