Casa Colonial 1893 Santiago de Cuba

USD 25
Type: Casa
Badkamers
9
Slaapkamers
7
Garages
1

Omschrijving

 

 

Casa Colonial 1893

Eigenaar:                    Vivian Milanés y Rafael Pacheco

Stad:                             Santiago de Cuba

Adres:                          Sánchez Hechavarría (San Gerónimo) 301 entre General Lacret (San Pedro) y Hartman (San Félix)

Licentie nr:                  295/16

Ontbijt:                        Ja

Lunch/ diner:             Ja

Aantal kamers:           7

Televisie:                     Nee

Balkon/terras:           Ja

Airconditioning:       Ja

Kluisjes:                      Ja

Internet:                      Ja

Parkeerplaats:            Ja

Talen:                           Spaans, Engels, Frans

Prijs per nacht:          25CUC

Reserveringskosten: € 8,50

Telefoon:                     Ja

Badkamer:                  Ja

Koelkast:                     Ja

Bijzonderheden:

Casa Colonial 1893 is een casa particular in het centrum van de stad Santiago de Cuba. Het hoge plafond van kostbaar hout en de vloer in tegels die prachtige en kleurrijke tekeningen van de constructies van de Spaanse kolonie in de 19e eeuw vormen, springen eruit.
De casa particular beschikt over 7 kamers met eigen badkamer met airco, WiFi, kluis en standaard meubels in koloniale stijl voor een comfortabel verblijf. Het huis heeft een ruime kamer met origineel meubilair. En een gezellige patio en binnentuin. Evenals een terras met uitzicht op de stad. Gastronomische service wordt aangeboden met smakelijke Creoolse gerechten. Die wordt geserveerd in een groot terras omringd door planten. En geleid door een chef-kok met meer dan 25 jaar ervaring in de toeristische secto.  Daarnaast bieden we andere diensten zoals wasservice en parkeren.

Stijl

Casa Colonial 1893 wordt gepresenteerd als een casa particular dat zijn oorspronkelijke architecturale stijl heeft behouden. in het historische centrum van de stad Santiago de Cuba. Een paar meter van het Céspedes-park en de kathedraal. Elke dag is er een klein team van 4 werknemers onder leiding van de eigenaren van het huis. Die toegewijd zijn om met veel plezier aan de behoeften van klanten te voldoen.

Casa Colonial 1893 ligt in een zeer centraal deel van de stad.

Dat het historische district wordt genoemd. Daardoor is het slechts een paar meter verwijderd van de belangrijkste bezienswaardigheden voor nationale en buitenlandse toeristen.  Zoals de kathedraal, het Céspedes-park, de Casa de Diego Velázques, Casa de la Trova, Rum Museum, Carnaval Museum.  Het is een speciale plek van waaruit je kunt lopen door het centrum van de meest muzikale stad van het eiland Cuba.

De eigenaren van het huis, een gezin met een dochtertje, wonen op een aparte plek, waardoor de gasten zich onafhankelijker voelen. Alsof ze in een klein hotel zijn, en tegelijkertijd zijn ze 100% beschikbaar.

Beschikbaarheid en reserveringen
Neem contact op.

CasaParticular

Jos Goedkoop
5 / 5 ( 1 vote )

.