Casa Gardens Havana Vieja

!: Prijs op aanvraag
Type: Casa Deluxe

Omschrijving

Casa Gardens

 

Casa Gardens is geopend in april 2019 na een 3 jaar durende renovatie. Ze presenteren  een oase van rust  in het hart van Oud Havana. Blijf ergens anders dan Oud Havana en je loopt het risico het beste van de stad te missen, de levendigheid. Blijf ergens anders dan in Casa Gardens en u loopt het risico het beste van luxe reizen te missen.

Casa Gardens meer dan 2 verdiepingen met nieuw sanitair en elektriciteit. Originele tegels, lokaal handgemaakte meubels, en eigen personeel om te koken en schoon te maken.

De gehele ruimte is ongeveer 10.000 vierkante meter. Boven zijn de 2e en 3e verdieping verbonden door een wenteltrap.  Houd er rekening mee dat u voor het betreden van het huis een  trap van ongeveer 30 treden moet beklimmen.

Dez casa is ontworpen rond het centrale privéterras op de 2e verdieping. Zodat u kunt ontspannen en te ontbijten.  We hebben 2 muurventilatoren op de binnenplaats om je koel te houden terwijl u zich ontspant. De voorkamer en bar die uitzicht hebben op Oud Havana. En waar u kunt genieten van een cocktail terwijl u de wereld voorbij ziet gaan. Boven zijn nog 2 slaapkamers. Beide met een eigen badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en alle badkamers hebben handdoeken en zeep.

Voorzieningen

Airo

Internet

Televisie

Minibar

220V

Engels sprekend

Kluisje

24 uurs receptie

 

Neem contact op.