Casa GreenHome Santiago de Cuba

USD 25
Type: Casa
Badkamers
1
Slaapkamers
1
Garages
1

Omschrijving

 

 

Casa GreenHome

Eigenaar:                     Grethel Arias Gayoso

Stad:                             Santiago de Cuba

Adres:                          Hartmann(San Félix) no. 313 entre Trinidad(Gral.Portuondo)  y Habana(J.M.Gomez)

Licentie nr:                  14/03

Ontbijt:                        Ja

Lunch/ diner:             Ja

Aantal kamers:           1

Televisie:                     Nee

Balkon/terras            Ja

Airconditioning:        Ja

Kluisjes:                      Nee

Internet:                     Ja

Parkeerplaats:            Ja

Talen:                           Spaans, Engels

Prijs per nacht:          25CUC (nov – mrt) 20CUC daar buiten

Reserveringskosten: € 8,50

Telefoon:                     Nee

Badkamer:                  Ja

Koelkast:                     Ja

Bijzonderheden:        Casa GreenHome is  gelegen in het centrum van de stad Santiago de Cuba. Waar het ons een plezier zal zijn om u te verwelkomen. Op ons terras kunt u genieten of u nu wilt ontspannen, lezen of kletsen.
De kamer is ruim, ingericht met twee bedden (een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed), nachtkastjes, airconditioning, ventilator, mini-bar koelkast, noodverlichting, leeslampen; ruime badkamer met warm en koud stromend water.

Gastronomie

Gastronomie diensten worden aangeboden (ontbijt, snacks, lunch, diner en cocktails) op uw verzoek serveren wij gerechten van het meest exquise Creools eten. Een wasservice wordt ook aangeboden. En heel dichtbij bieden wij u plaats om uw auto te parkeren. Wij kunnen een taxi service verzorgen om u op te halen bij de bus terminal.

Onze casa particular

Onze casa particular bevindt zich in de oude binnenstad.  Op minder dan 300 meter van Céspedes Park (het centrale plein). Onze gasten kunnen genieten van de nabijheid van de Kerk van de Kathedraal, Casa de la Trova,  Patio de los dos Abuelos, Boulevard, Plaza de Marte en de toegang tot de belangrijkste straten van de stad en haar belangrijkste historische centra en musea. Waaronder: Bacardí, de Clandestinidad, 26 juli (voormalige Moncada Kazerne), Colonial Art (eerste huis van Diego Velázquez ), Mirador de Velázquez, Model van de Stad, Rum Museum en Tabaksfabriek. Het bezoek aan de Santa Ifigenia-begraafplaats, het nationale monument en het San Pedro-kasteel van Roca del Morro, werelderfgoed; evenals Cayo Granma, zijn punten in de reisroute van degenen die naar Santiago de Cuba komen.

De weg van Siboney

De weg van Sibomey neemt u mee naar het Museum van de Granjita Siboney, van waaruit de aanvallers op 26 juli 1953 naar de Moncada Kazerne vertrokken. En op die dezelfde weg, langs de stranden van de oostkust bereikt u, de Great Stone met de eerste koffieplantages van Fransen die naar het eiland en weelderige orchidee tuin en het Baconao Park met zijn museum van oude auto’s kwamen. De vallei van de prehistorie, restaurants, het Aquarium en aan het einde de Laguna Baconao.
Aan de westkust zijn er andere stranden en de weg die leidt naar de Sierra Maestra.

Beschikbaarheid en reserveringen


Neem contact op.

CasaParticular

Jos Goedkoop
5 / 5 ( 1 vote )

.