Casa los Delfines Cienfuegos

!: Prijs op aanvraag
Type: Casa Deluxe
Badkamers
4
Slaapkamers
4
Garages
1

Omschrijving

Casa Los Delfines

Casa Los Delfines is gelegen aan het water in de baai van de stad Cienfuegos. Nabij de zuidelijke kust van Cuba. En heeft een team dat zich richt op het leveren van een goede en persoonlijke service. Directe toegang tot het strand, airconditioning, parkeerplaats, uitzicht op zee, warm water en familie en kindvriendelijk.

De casa particular

De casa particular heeft een groot terras op de bovenverdieping en een achtertuin met aanlegsteiger. Waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht over de zee, de bergen en vooral de zonsopgang. Als u van vissen, zwemmen en varen houdt, zal onze steiger deze activiteiten vergemakkelijken. Het huis heeft vier slaapkamers met eigen badkamers. Er wordt dagelijks schoongemaakt. Evenals het verschonen van handdoeken. We bieden ook excursies naar de bergen, naar Castillo de Jagua, Jardín Botánico en duiken allen met de UCPA.

De gastronomie

De gastronomische diensten die wij aanbieden zijn met uitzicht op zee. Ideal voor het ontbijt de lunches. En niet te vergeten de romantische diners, die altijd een aangename herinnering achterlaten.

Voorzieningen

Airo

Parkeerplaats

Koelkast

Kluisje

Terras

Beschikbaarheid en reserveringen

 

Video tour

Neem contact op.

CasaParticular

Jos Goedkoop
5 / 5 ( 1 vote )