Hostal Refugio de Reyes Holguin

!: Prijs op aanvraag
Type: Casa Deluxe
Badkamers
2
Slaapkamers
2
Garages
1

Omschrijving

Hostal Refugio de Reyes

Hostal Refugio de Reyes is gelegen in een van de beste wijken van de stad Holguin en op slechts 5 minuten lopen van het stadscentrum. Deze casa is een veilige en gastvrije plek. En biedt gasten een aangename en rustige omgeving . Het huis is gebouwd in 1953 en is een juweel van moderne architectuur.

De kamers

Deze casa particular verhuurt twee kamers voorzien van alle benodigde voorzieningen. De eerste is een penthouse op een zeer privé 3e verdieping met een ruime kamer, badkamer en keuken. Het heeft ook een groot terras met een prachtig uitzicht over de stad, ideaal om te zonnebaden en te ontspannen.

De tweede is een kamer op de eerste verdieping, gescheiden van het hoofdgebouw, omgeven door groen, fruitbomen en gevarieerde siervegetatie, visvijvers en een leuke sfeer om te ontspannen. Kortingen zijn beschikbaar voor een verblijf van meer dan 10 dagen.

U zult een typische Cubaanse familie treffen die uit drie generaties bestaat. Ouder, maar jong van geest zijn Sara en Armando, oprichters van deze casa particular. Ze heeft zowel gestudeerd voor tandarts als in rechten. Er zijn ook twee kinderen thuis. Ernesto en Esteban, grappig maar erg beleefd.

Voorzieningen

Ontbijt, lunch, diner

Televisie

Balkon/terras

Airco

Parkeerplaats

Beschikbaarheid en reserveringen


Video tour

Neem contact op.

CasaParticular

Jos Goedkoop
5 / 5 ( 1 vote )