Hotel Brisas del Caribe Varadero

Hotel
Type: Hotel

Omschrijving

Hotel Brisas del Caribe

Brisas del Caribe bevindt zich in Varadero. De accommodatie beschikt over een bar / restaurant.
Alle units in het hotel zijn uitgerust met een tv.
De dichtstbijzijnde luchthaven is Juan Gualberto Gómez, op 29 km van Brisas del Caribe.

Hotel Brisas del Caribe is een all-inclusive viersterrenhotel en ligt aan de kust van het strand van Varadero. Het is ideaal voor gezinnen met kinderen omdat het verschillende programma’s heeft voor kinderen tussen 5 en 12 jaar oud. Deze programma’s omvatten: kinderclub en gespecialiseerd entertainment. Het hotel is ook gespecialiseerd in bruiloften en huwelijksreizen.

1 buffetrestaurant en 4 gespecialiseerde restaurants, 8 bars, strandboerderij en koffiebar.

444 kamers: 437 dubbele normen, 4 suites, 3 junior suites en 2 voor gehandicapten. Allemaal met airconditioning, minibar, kluis, telefoon en satelliet-tv.

Miniclub voor kinderen, zwembaden voor kinderen en volwassenen, jacuzzi, sportgebieden en niet-gemotoriseerde watersporten. Dag en nacht onderhoudend. 24 uur snacks en drankjes. Niet inbegrepen diensten Nationale en internationale telefoondienst, internet, taxiservice, souvenirwinkel, autoverhuur, wasserette, verkoopkantoor voor excursies.

Nationale en internationale telefoondienst, internet, taxiservice, souvenirwinkel, autoverhuur, wasserette, verkoopkantoor voor excursies.

Neem contact op met e eigenaar

admin