Hotel Grand Memories Cayo Santa Maria

Hotel
Type: Hotel

Omschrijving

Hotel Grand Memories

Prachtige witte zandstranden en kristalhelder water. Op het prachtige eiland Cayo Santa Maria. Zetten de toon voor een onvergetelijke gezinsvriendelijke vakantie in Grand Memories Santa Maria.

Ruime kamers zijn beschikbaar in verschillende kamercategorieën, ideaal voor gezinnen, vrienden en groepen die op zoek zijn naar een authentieke Cubaanse vakantie.

Lounge bij de schitterende zwembaden, geniet van een verscheidenheid aan niet-gemotoriseerde watersporten of ga sporten in het fitnesscentrum. Kinderen zullen zich prima vermaken in de Kids Club, met een speelruimte met spelletjes en activiteiten onder toezicht. Gasten hebben toegang tot restaurants, entertainment en zwembaden in het aangrenzende Memories Paraiso Beach Resort.

Hotel Grand Memories beschikt ook over een gedeelte voor volwassenen, Sanctuary at Grand Memories Santa Maria. Voor gasten ouder dan 18 jaar. Sanctuary-gasten kunnen genieten van een exclusief tropisch uitje met premium voorzieningen zoals gratis 24-uurs roomservice, een sigarenkamer en meer.

Beschikbaarheid en reserveringen

Neem contact op.