Hotel Maria la Gorda Maria la Gorda

Hotel
Type: Hotel

Omschrijving

 

 

Hotel Maria la Gorda

Hotel Maria la Gorda is speciaal ontworpen voor duikers. Hoewel ook een geweldige keuze voor ecotoeristen en vakantiegangers die op zoek zijn naar een rustige en afgelegen plek. Het internationale duikcentrum María la Gorda ligt op het meest westelijke puntje van Cuba op het schiereiland Guanahacabibes. In de buurt van Cabo Corrientes. Een echte kans om dit door UNESCO aangewezen natuurgebied te ontdekken. En een paradijs te ervaren waar eindeloze soorten bedreigde of inheemse dieren leven. En waar kleine en beschutte stranden uit de  verhalen over piraten en verborgen schatten nog steeds intact zijn.

Het hotel bied  buffet- en à-la-cartemaaltijden. Cubaanse en internationale drankjes in de bar. Dag- en avondactiviteiten.
Enkele van de meest unieke zeebodems in Cuba om te duiken enuitermate schikt voor onderwaterfotografie. Boekingen voor excursies in het natuurreservaat en professioneel en attent personeel dat het hotel tot een paradijs voor duikers en hun metgezellen maakt.
het hotel heeft momenteel 101 kamers, waaronder 93 tweepersoonskamers en 8 driepersoonskamers, allemaal met een eigen badkamer, airconditioning, minibar, telefoon en satelliet-tv. 81 kamers liggen aan het strand of net achter het strand.  En de resterende 20 liggen in het omliggende bos.

Hotel Maria la Gorda beschikt over airco Wif, TV. Shampoo en zeep is beschikbaar. Schone handdoeken. Eigen badkamer. Gezinsvriendelijk restaurant. Minibar 220V.  Kluis. Haardroger. Telefoon. Schoonmaakservice. Warm water. Parkeerplaats. 24-uurs receptie en bagageopslag.

 

Beschikbaarheid en reserveringen

 

 
Neem contact op.