Hotel Playa Pesquero Guardalavaca

Hotel
Type: Hotel

Omschrijving

 

 

Hotel Playa Pesquero

Hotel Playa Pesquero is de perfecte plek om u een welverdiende rust te geven en Cuba te leren kennen. Al het eten en drinken is all inclusive dus u hoeft zich alleen zorgen te maken over genieten en rusten!

Het hotel ligt aan een schitterend wit strand met prachtig kristalhelder water. Op slechts 70 km van de internationale luchthaven “Frank País” in Holguin. Het is gelegen in het natuurpark Christopher Columbus en aan de rand van een van de belangrijkstegebieden voor trekvogels van het eiland.

Het heeft vele bars en restaurants, zodat u de keuken van Cuba kunt proeven of de internationale gerechten kunt eten die u wilt.

Een gezond leven leiden en op vakantie zijn is mogelijk. Dat is de reden waarom het Hotel Playa Pesquero beschikt over een fitnessruimte, verschillende zalen waar u uw favoriete sporten kunt beoefenen (basketbal, tennis, voetbal, volleybal).

Als u daarentegen andere soorten activiteiten verkiest, zijn dit er enkele: livemuziek, ’s nachts Piano Bar, shows met de beste professionals, danslessen en lessen Spaans. Een breed scala aan activiteiten zodat u degene kunt kiezen die u het leukst vindt.

Om te ontspannen en uit te rusten in Hotel Playa Pesquero hebben we een SPA, massages, sauna en jacuzzi, zonder twijfel een zeer goede optie na het doen van elke vorm van activiteit of gewoon om los te komen van de dagelijkse vermoeidheid.

Het strand van Pesquero is een hemelse plek vanwege het witte zand en de ondiepe wateren. Die in de diepere gedeeltes geweldige mogelijkheden bieden voor duikliefhebbers. Het is een beschermd strand en daarom vindt u een groot koraalrif, steile hellingen, kliffen en een rijke en exotische vegetatie.

Vanaf € 191,- per nacht all inclusive.

Beschikbaarheid en reserveringen
Video tour

Neem contact op.