Tropicana Show Havana Excursies

Omschrijving

Tropicana Show Havana

De Tropicana Show Havana is zonder meer het populairste cabaret op Cuba. En een van de shows die de meeste impact op uw leven zal hebben. Dansers, traditionele Cubaanse kleding en salsa zijn enkele van de opmerkelijke dingen die je zult ervaren.

Tropicana Show Havana vanuit Varadero

Als u uw vakantie doorbrengt in Varadero en daar geniet van het tropische paradijs met zijn  prachtige stranden. Maar u wilt de Tropical Show in Havana niet missen, dan bieden wij u de mogelijkheid om deze show ook vanuit Varadero te  bezoeken en bewonderen. U kunt van deze show genieten nadat u eerst vanuit Varadero met een klassieke oldtimer naar Havana bent gekomen. Na een trip door de stad gaat uw ‘s avonds deze schitterende show bezoeken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Waar gaat de Tropicana Show Havana over?

Welnu, we kunnen een compleet artikel schrijven waarin wordt beschreven waar deze show in Havana over gaat. Maar we geloven dat de beste manier om het te begrijpen is om het met eigen ogen te aanschouwen. Geniet u daarom alvast van deze video.

 

Wat kost een ticket voor de Tropicana Show Havana?

Toegangstickets zijn er van € 149,- € 159,- en € 169,- Zie ook het schema onderaan dit artikel. Dit is afhankelijk van de rij en de positie van de stoel.  Vaak wordt gedacht dat de duurste stoel die zich het meest vooraan bevindt de beste is. Echter zit men beter op de tweede of derde rij voor het beste zicht.

Hoe de Tropicana Show Havana te boeken?

Vooraf via www.casa-particular.nl  Veel mensen wachten tot het laatste moment met het kopen van en ticket. Vaak zelfs pas als ze al in Havana zijn. Echter door de grote belangstelling voor deze show zijn de tickets soms weken van tevoren al uitverkocht. Wat heel vervelend is als je speciaal voor deze show helemaal uit Varadero of Viñales bent gekomen.

Wat is de dresscode voor de show?

Lange broek is voor de heren verplicht! Sandalen en slippers zijn niet toegestaan. Dit klinkt logisch. Maar we vermelden het toch nog maar even. Het zal niet de eerste keer zijn dat de gids zijn pantalon uit moet lenen.

BASIS Show € 149,- 

1 welkomstdrankje

1/4 fles Havana Club Special Old Rum

1 frisdrank

1 snack

1 diner inbegrepen

Starttijd: 20:30uur

Eindtijd: 23:30uur

 

PLUS Show € 159,-

Voorkeurs tafel

1 welkomstdrankje

1/4 fles Havana Club Special Old Rum

1 frisdrank

1 snack

1 diner inbegrepen

Starttijd: 20:30uur

Eindtijd: 23:30uur

 

PREMIUM Show € 169,-

Voorkeurstafel

1 welkomstdrankje

1/4 fles whisky of 7 jaar oude Havana Club Rum

1 frisdrank

1 snack

1 diner inbegrepen

Starttijd: 20:30uur

Eindtijd: 23:30uur

Video tour

Neem contact op.

CasaParticular

Jos Goedkoop
5 / 5 ( 1 vote )