Art & History Walking Tour

U maakt een mooie wandeling van ongeveer 4 uur in Trinidad en u leert meer over de kunst en geschiedenis van Trinidad. De gids zal zich aanpassen aan de interesses van de cliënten.

Tijdens de wandeling zullen de klanten een bezoek brengen aan Plaza de Las Tres Cruces, Plaza del Jigue, Plaza del Convento, het huis van voormalig professor aan de kunstacademie in Trinidad Carlos Mata die antiek verzamelt en restaureert. Daarna de Plaza Mayor en de kunst galerie van Lazaro Niebla die portretten maakt van hout en een bezoek aan de Plaza Cespedes.

Tijdens deze reis leer je over de Taino-indianen, over het Spaanse koloniale erfgoed, kunst, de suikerplantages, slavernij, onafhankelijkheidsoorlogen, sociale revolutie en nog veel meer!

De gids is een Nederlandse dame, die kunstgeschiedenis heeft gestudeerd in Malaga. En over de hele wereld heeft gewerkt. Maar nu is neergestreken op Cuba waar ze de Cubaanse kunstgeschiedenis uitgebreid heeft bestudeerd. En er alles over kan vertellen tijdens deze zeer interessante excursie .

Verkrijgbaar in het Nederlands, Engels of Spaans.

Starttijd: 09:00
Geschatte tijd: 4 uur
Minimum aantal personen: 1
Maximaal aantal personen: 8
Gids inbegrepen