Hoe kan ik mijn vooraf geboekte casa in elke stad vinden? 

Hoe kan ik mijn vooraf geboekte casa in elke stad vinden? 

Zelfs met een reservering is het een goed idee om vooraf te bellen naar een casa particular om aan te geven dat je eraan komt. Meestal wil de casa eigenaar wel even voor je bellen naar de casa waar je de volgende nacht verblijft. Handig als je geen of weinig Spaans spreekt.  

Vaak kan de casa eigenaar u ophalen op het busstation. Met een bord met uw naam erop of hij stuurt een taxi chauffeur om u op te pikken. Dit voorkomt ook oplichting door “jineteros”.  Oplichters die niets vermoedende toeristen staan op te wachten met de mededeling dat je gereserveerde casa is volgeboekt en ja naar een andere casa willen brengen. Uiteraard om de commissie op te strijken.  

  • www.casa-particular.nl herbevestigd overigens altijd je casa een aantal dagen van tevoren bij de casa eigenaar.  

Hoe kan ik mijn vooraf geboekte casa in elke stad vinden? 

Home

Top