Wat wordt er van mij verwacht als gast van een casa particular? 

Wat wordt er van mij verwacht als gast van een casa particular? 

Als je een reservering maakt, moet je deze respecteren en op komen dagen op de afgesproken datum. Als je niet komt verliest de casa eigenaar een bedrag van tussen de 25 en 45CUC. Waarschijnlijk niet veel voor jou. Maar het is een klein fortuin voor een Cubaan(se). 

Het is echt belangrijk om dit systeem te respecteren. Het is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Als dit wordt geschonden zal de casa eigenaar ook zijn respect voor de reserveringen verliezen. Met vervelende gevolgen voor jou als gast. 

Als u wat langer verblijft in een casa met een gehele familie is het het overwegen waard om wat geschenken achter te laten voor de casa eigenaren. Zoals kleurpotloden, boeken, geneesmiddelen, hygiënische producten, kleding of een set handdoeken. Dit zal echt worden gewaardeerd hierdoor kunt u bouwen aan een speciale band met uw gastheren. En geniet nog meer van het verblijf. 

Tot slot, vergeet dan niet om een ​​overzicht van uw verblijf op het internet te maken. Een goede review kost heel weinig, maar heeft enorme waarde. Een oprechte en eerlijke beoordeling zal niet alleen het bedrijf van de familie die je in hun huis ontvangen helpen, maar ook helpen bij andere reizigers zoals u om beter te kunnen kiezen uit het brede scala van casas in Cuba. 

Wat wordt er van mij verwacht als gast van een casa particular?