Wat zijn de mooiste plekken om te bezoeken in Havana? 

Wat zijn de mooiste plekken om te bezoeken in Havana? 

Het hangt af van wat je wilt. 

Havana Vieja het hart van de stad Havana is zeker een “must see” het is een van de meest bezochte en meest toeristische plekken van Havana. 

Centro Havana een buurt met veel casas particulares en een zeer multiculturele wijk. 

Het plein van de Revolutie gelegen in de residentiele wijk Vedado mag ook zeker niet worden overgeslagen. Met zijn vele regeringsgebouwen. Met daarop de afbeeldingen van Che Guavara en Camilo Cienfuegos 

Ook het Capitool mag zeker niet worden afgeslagen. EL Capitolio (ook wel Capitolio Nacional genoemd) is een gebouw in de Cubaanse hoofdstad Havana. Het gebouw was tot de Cubaanse Revolutie de zetel van de Cubaanse regering.

Momenteel is de Cubaanse academie van wetenschappen in het gebouw gevestigd. Het gebouw werd ontworpen door de architecten Raúl Otero en Eugenio Raynieri. Het ontwerp was duidelijk geïnspireerd op het Amerikaanse Capitool, dat eveneens in de renaissance-stijl is gebouwd. Een deel van het gebouw is open voor toeristen. 

En na afloop van uw bezoek aan deze schitterende stad moet je zeker een bezoek brengen aan de stamkroeg Floridita . Van de beroemde schrijver Ernest Hemmingway die hier dagelijks zijn Mojitos dronk. 

Wat zijn de mooiste plekken om te bezoeken in Havana? 

Home

Top