Welk advies voor reizen met een gezin? 

Welk advies voor reizen met een gezin? 

Cuba is een uitstekende bestemming voor complete gezinnen. Vooral als u opzoek bent naar een bestemming met stranden. En met een variëteit aan activiteiten en entertainment. 

Het strand van Varadero is dan de ultieme bestemming voor gezinnen. Met een verscheidenheid aan activiteiten. Zowel op het water als op het land. Zoals bijvoorbeeld het bezoeken van de dichtbij gelegen grotten. 

Wilt u het minder druk en minder toeristisch. Ga dan naar de stranden van Guardalavaca in het oosten van Cuba. Ook hier zijn bestemmingen met diverse activiteiten. Aan een schitterende kust met een azul blauwe zee en hagelwitte stranden. 

Maar vergeet ook niet de forten en kastelen in Havana en Santiago de Cuba. Dit zijn prachtige avonturen voor kinderen die voor hen tot de verbeelding spreken. Kinderen zullen dit fantastisch vinden. 

Als u in de casa particular de kamer deelt met uw kinderen bespaard dat ook aanmerkelijk. In de kosten van het verblijf op Cuba.

www.casa-particular.nl is in staat u goed advies te geven voor een casa particular met de juiste kamerindeling voor uw gezin. 

Welk advies voor reizen met een gezin? 

Home

Top