Workshop koken Cojimar - Havana

Workshop koken Cojimar – Havana

 

Workshop koken Cojimar – Havana

Wat is een betere manier om de Cubaanse keuken te ervaren dan zelf een traditioneel Cubaans gerecht te leren koken en in het resultaat daarna zelf op te eten.

Je begint met een bezoek aan een lokale kruidenteler, waar je meer te weten komt over het groeiproces van met de hand geselecteerde kruiden die je later zult gebruiken.

Eenmaal in het restaurant, zal er een korte presentatie over de oorsprong en de geschiedenis van de Cubaanse keuken zijn, terwijl u zich ontspant op de patio van het restaurant.

Na de presentatie bereidt u enkele lokale gerechten met de hulp van de chefs, zoals “Ropa Vieja” (versnipperd rundvlees), kreeft & garnaal Enchilado en “Ajiaco” (typische soep op basis van Cubaanse wortelsoep).

Terwijl de gerechten aan het koken zijn, leer je ook hoe je je eigen Mojito, een van de meest kenmerkende cocktails van Cuba, kunt maken.

Nu je klaar bent met een cocktail in de hand, zul je een lunch hebben die bestaat uit de gerechten die je net hebt klaargemaakt en een breed scala aan bijgerechten zoals; rijst, salade, bonen, yucca, brood en ajiaco. Nationale drankjes zijn inbegrepen, evenals een grote verscheidenheid aan typische Cubaanse desserts, traditionele Cubaanse koffie en oude rum plus een Cubaanse sigaar om de maaltijd goed af te sluiten.

Als beloning ontvang je een certificaat van de Cubaanse keukenchef om mee naar huis te nemen, samen met de mooie herinneringen (en een volle buik!).

Prijs: € 69,- per persoon

Moeilijkheidsgraad: Laag

Aanvangstijd: 10:00 uur

Tijdsduur: ca. 3 uur

Min. aantal personen: 1

Lunch ingebrepen

Gids inbegrepen

Vervoer niet inbegrepen.
Retourtransfer 55CUC (max. 3 personen)