Auto huren in Cuba

Auto huren in Cuba

Cuba de thuisbasis van exotische stranden, legendarische sigaren en fascinerende cultuur en tradities. Cuba is een fantastische vakantiebestemming. Om alle fantastische plekken op het eiland te bezoeken, heeft u waarschijnlijk gedacht aan het huren van een auto in Cuba. En heeft u waarschijnlijk gemerkt dat dit geen gemakkelijke taak is.

Verhuurbedrijven

De meeste autoverhuurbedrijven in Cuba hebben geen officiƫle websites. Informatie vinden over het huren van een auto is gecompliceerd. Kosten zijn ingewikkeld en soms verborgen. En er is niemand die je kunt bellen.

Als je je gefrustreerd voelt, ben je niet de enige. Cuba is een van de meest gecompliceerde landen ter wereld en het huren van een auto kan onverklaarbaar moeilijk zijn.

Wees echter niet ontmoedigd

Een auto huren op Cuba kan casa-particular.nl voor u verzorgen. Wij hebben vele contacten bij diverse verhuurbedrijven op Cuba. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende huurautodeal aanbieden. Een auto huren in Cuba is via casa-paricular.nl erg gemakkelijk.

Rij en geniet van Cuba

We hebben een grote verscheidenheid aan auto’s tot uw beschikking. Van de luxe auto’s met chauffeur, de compacte en jeeps tot de kleine en voordelige modellen die ideaal zijn voor jonge stellen. Een huurauto geeft u de mogelijkheid om uw eigen vakanties te plannen. U kunt hotelkamers of Casa Particular in verschillende provincies in Cuba reserveren en in uw eigen tempo rondreizen. De infrastructuur voor autoreparatie, onderhoud en benzinestations is goed geregeld. Dus u hoeft zich hier geen zorgen over te maken. Rij en geniet van Cuba.

Ophalen en inleveren

Auto’s kunnen worden opgehaald bij luchthavens of hotels in bijna iederestad. Maar het is niet verplicht om deze op hetzelfde punt terug te brengen. U kiest de plaats van uw voorkeur en levert de auto in slechts enkele minuten voor u Cuba weer verlaat. Beleef Cuba in u eigen tempo en ontdek wat er buiten de gebaande paden ligt.