Cuba's langzame terugkeer naar normaal

Cuba’s langzame terugkeer naar normaal

De Cubaanse regering besluit de horeca en het toerisme geleidelijk open te stellen. Vanaf 15 november zal het toerisme in het hele land weer beginnen.

Cuba’s langzame terugkeer naar normaal

Zes maanden na de start van de nationale vaccinatiecampagne om het coronavirus in te dammen, is een langzame en geleidelijke terugkeer naar normaal in Cuba in zicht .

Afgelopen donderdag kondigden de Cubaanse autoriteiten de geleidelijke opening aan van horecagelegenheden in zeven provincies van het land en de hoofdstad. Sinds 24 september zijn in Havana 533 horecagelegenheden heropend met bijbehorende “veiligheidsprotocollen” ter bescherming tegen infectie . Tegelijkertijd werd de avondklok, die sinds januari van kracht is, teruggebracht tot de tijd van 22.30 uur tot 05.00 uur. Sinds vorige week bieden burgerkantoren, notarissen en andere autoriteiten ook diensten aan inwoners van de hoofdstad aan.

Deze versoepeling werd mogelijk gemaakt door de forse daling van het aantal besmettingen in Havana de afgelopen zeven weken. Het aantal besmette personen daalde in deze periode van 1.900 per dag naar 450. De nu afgekondigde opvang moet behouden blijven bij een aanhoudend lage incidentie en consequente toepassing van hygiënemaatregelen en worden uitgebreid naar andere regio’s.

De snelle vaccinatie en succesvolle immunisatie van de gehele Cubaanse bevolking is bepalend voor de terugkeer naar het dagelijks leven en de dringend noodzakelijke heropening voor internationaal toerisme vanuit economisch oogpunt. Sinds de start van de vaccinatiecampagne in mei van dit jaar zijn er meer dan 18 miljoen vaccindoses toegediend, met name rekening houdend met de meest kwetsbare groepen. Om alle elf miljoen Cubanen te vaccineren, blijft de socialistische regering afhankelijk van het gebruik van zelf ontwikkelde vaccins zoals Soberana of Abdala. Deze hebben nu een noodgoedkeuring gekregen en zijn in voldoende hoeveelheid beschikbaar .

Om ervoor te zorgen dat de hele bevolking dit jaar wordt ingeënt, is nu gestart met de immunisatie voor de leeftijdsgroep tussen de twee en de achttien jaar.

De Cubaanse regering hoopt dat deze maatregel niet alleen zal leiden tot een aanzienlijke vermindering van de 8.000 nieuwe besmettingen per dag en zo het gezondheidszorgsysteem, dat de limiet van zijn capaciteit heeft bereikt, zal ontlasten, maar ook de toeristische sector, die bijna is tot stilstand.

Deze sector, die wordt beschouwd als de motor van de economie, is niet alleen van strategisch belang voor de ontvangst van vreemde valuta, maar heeft ook een aanzienlijke invloed op andere sectoren van de Cubaanse economie. Om het risico op het “importeren” van nieuwe coronagevallen te decimeren, heeft de regering echter gekozen voor een gecontroleerde en geleidelijke openingsstrategie. Zo worden er vanaf 1 oktober twee hotels geopend voor internationale gasten in Holguín, Oost-Cuba , en worden er reguliere vluchten opgezet met de Canadese luchtvaartmaatschappij Air Transat. Vier weken later opent een ander hotel in deze provincie haar deuren voordat het toerisme in het hele land op 15 november weer van start gaat .

Cuba's langzame terugkeer naar normaal

jav scute online Caribbeancom-072322-001 在手淫达到高潮的那一刻插入生的〜插入我充满的鸡巴! - ~ EMOT-022 完全主观地享受与姫咲花的新婚生活 CJOD-357 即使处于“我已经射精了”的状态下也很粗俗的粗俗W熟女,风俗公寓南桃木杏子 383REIW-137 [素人] 模特蛋美女_巨乳紧缩身躯被扭曲粗俗阴道射精提升 546EROFC-078 业余女大学生 [限定] Hono-chan,22 岁寒假期间与 Geki Kawa JD SEX SEX 在雪景中购物和住宿约会,让斜坡融化