doneeractie.nl

Doneeractie

 

 

 

 

Doneeractie

www.casa-particular.nl is een kleinschalige en persoonlijke reisorganisatie. Gespecialiseerd in het verzorgen van overnachtingen bij de Cubanen thuis. In een casa particular. Bij ons bekend als Bed & Breakfast.

In 2013 zijn we begonnen als een online platform waar de eigenaren van een casa particular hun casas onder de aandacht van een wereldwijd publiek kunnen brengen. En zo meer gasten voor hun casa kunnen vinden. En een beter leven kunnen leiden door de opbrengst van de verhuur van een of meerdere kamers in hun casa. Internet was en is nog altijd niet even toegankelijk als wij hier gewend zijn.

Inmiddels beschikken we over meer dan 500 casas door geheel Cuba.
Om nog meer casas aan te kunnen opnemen op onze website en aan u als klant een nog betere service te kunnen bieden willen we graag uitbreiden.
Hierbij valt te denken aan het verbeteren van de website Waaronder  het aanbrengen van en review-systeem, een reserveringssysteem direct verbonden met de casa eigenaar op Cuba.

Een aansluiting bij ANVR / SGR. Meer aandacht in de social media en vertegenwoordiging op diverse (vakantie)beurzen. Daarnaast willen we een kantoor op Cuba zelf openen. Niet alleen om ter plaatse reizigers te kunnen helpen maar ook om aan een aantal Cubanen werkgelegenheid te kunnen verschaffen.

Voor dit project hebben wij een bedrag nodig van € 17.500,-
Iedereen die voor € 150,- of meer doneert geven wij 10% korting op bij ons geboekte reserveringen.

 
Geld inzamelen | Doneeractie.nl