Meteen naar de inhoud

Fietstour Havana

Fietstour Havana

Fietstour Havana begint bij het Sloppy Joes-gebouw in Havana Vieja.

Ontmoet de gids en begin met de fietstocht van ca. 16 KM, ongeveer 2,5 uur.

Als eerste zukt u het Capitolio bezoeken met wat tijd om foto’s te maken. Van daaruit gaat u verder door China Town naar Plaza de la Revolucion met het Memorial van Jose Marti. Hierna is er een korte pauze om foto’s te maken van de Plaza de la Revolucion. Na de pauze gaat u verder naar de Colon Cemetery. De toegang is inbegrepen om het indrukwekkende kerkhof te bezoeken met meer dan 1 miljoen graven.

Vanaf de Colon Cemetery gaat u verder over de Calle 23 naar de Universidad de Havana (de oudste in Cuba, gesticht in 1728). Na de Universidad is het tijd om door te lopen naar de Callejon de Hamel waar u door de ‘callejon’ kunnen lopen. Na de Callejon de Hamel gaat u verder over de Malecon en gaat u helemaal tot het einde van Malecon naar het Castillo de San Salvador de la Punta. Dat ook de ingang is naar de baai van Havana. Hierna terug om de fietsen af te zetten.

Na het inleveren van de fietsen begint u aan de wandeltocht (ongeveer 1,5 uur) door Havana Vieja waarbij u de vier belangrijkste pleinen bezoekt (Plaza de la Catedral, Plaza de Armas, Plaza de San Francisco de Asis & Plaza Vieja). Tijd voor een drankje bij Creperie Oasis Nelva (inbegrepen), daarna Mudeo de la Real Fuerza bezoeken (entree inbegrepen). Daarna kunt u genieten van een drankje aan de Sloppy Joes bar (niet inbegrepen).

Inbegrepen:

Fiets van goede kwaliteit – inclusief helm
Engels sprekende gids
Een flesje water op de fiets
Toegangsprijs voor Museo de la Real Fuerza
Toegangsprijs voor Colon Cemeterio
Een drankje bij Creperie Oasis Nelva


Niet inbegrepen:

Persoonlijke uitgaven tijdens de reis
Fooien
Lunch bij Jibaros optioneel +18$ pp (maaltijd + 1 drankje)