Havana per fiets

Havana per fiets begint bij het oude Bacardi-gebouw in Havana Vieja.

Ontmoet de gids en start met de fietstocht van ca. 13 KM, ongeveer 3 uur.

Als eerste zullen we het Capitolio bezoeken met wat tijd om foto’s te maken. Van daaruit gaan ze verder door China Town naar Plaza de la Revolucion met het gedenkteken van Jose Marti. Hierna is er een korte pauze om foto’s te maken van de Plaza de la Revolucion. Na de pauze gaan klanten verder naar de Colon Cemetery, toegang is inbegrepen om het indrukwekkende kerkhof te bezoeken met meer dan 1 miljoen begraven.

Vanaf de Colon Cemetery gaan we verder over de Calle 23 naar de Universidad de Havana (de oudste in Cuba, gesticht in 1728). Na de Universidad is het tijd om verder te gaan naar de Callejon de Hamel waar klanten door de ‘callejon’ kunnen wandelen. Na de Callejon de Hamel gaan ze verder over de Malecon en gaan helemaal naar het einde van Malecon naar het Castillo de San Salvador de la Punta, dat ook de ingang is van de baai van Havana. Hierna gaan we over het Prado terug om de fietsen in te leveren.

Wandeling

Nu beginnen we aan de wandeltocht door Havana Vieja en bezoeken we de vier belangrijkste pleinen (Plaza de la Catedral, Plaza de Armas, Plaza de San Francisco de Asis en Plaza Vieja), bezoeken ze Palacio de los Capitanes Generales (inclusief toegang) en terug via de Calle Obispo. Daarna kunnen ze genieten van een drankje aan de Sloppy Joes bar.

Inbegrepen :

Goede kwaliteit fiets (Specialized Rockhopper 2016) inclusief helm
Engelssprekende gids
Een flesje water op de fiets
Een drankje in de Delirio Habanera bar
Toegangsprijs voor Palacio de los Capitanes Generals
Toegangsprijs voor Colon Cemeterio

Niet inbegrepen:

Persoonlijke uitgaven tijdens de reis
Tips