jav heyzo free online YST-279 저속이든 품위든 상관없이 좋아질수록, 에그이 정도 나기씨에게 농락하고 싶은 나기미츠키 FC2-PPV-3082212 【개인 촬영】아유미 27세 쇼트 SEX 리마스터판 HOKS-130 이웃 이건 꿈인가 환상인가? - 독신 중년 남자의 몸에 갑자기 내려 솟은 진사 SAME-022 납치범 사장 영양대금 납치감금 능 ●사건부 카시이 하나노 FC2-PPV-3103623 【개인 촬영】이것으로 마지막입니다!! 연예인 수준으로 귀엽다 청초계 미녀인데 매번 질 내 사정 간청해 오는 동경의 에미리 짱의 질 안쪽에 진심의 삼키게 질 내 사정 SEX!! : 에미리(22세)

Havana per fiets

Havana per fiets begint bij het oude Bacardi-gebouw in Havana Vieja.

Ontmoet de gids en start met de fietstocht van ca. 13 KM, ongeveer 3 uur.

Als eerste zullen we het Capitolio bezoeken met wat tijd om foto’s te maken. Van daaruit gaan ze verder door China Town naar Plaza de la Revolucion met het gedenkteken van Jose Marti. Hierna is er een korte pauze om foto’s te maken van de Plaza de la Revolucion. Na de pauze gaan klanten verder naar de Colon Cemetery, toegang is inbegrepen om het indrukwekkende kerkhof te bezoeken met meer dan 1 miljoen begraven.

Vanaf de Colon Cemetery gaan we verder over de Calle 23 naar de Universidad de Havana (de oudste in Cuba, gesticht in 1728). Na de Universidad is het tijd om verder te gaan naar de Callejon de Hamel waar klanten door de ‘callejon’ kunnen wandelen. Na de Callejon de Hamel gaan ze verder over de Malecon en gaan helemaal naar het einde van Malecon naar het Castillo de San Salvador de la Punta, dat ook de ingang is van de baai van Havana. Hierna gaan we over het Prado terug om de fietsen in te leveren.

Wandeling

Nu beginnen we aan de wandeltocht door Havana Vieja en bezoeken we de vier belangrijkste pleinen (Plaza de la Catedral, Plaza de Armas, Plaza de San Francisco de Asis en Plaza Vieja), bezoeken ze Palacio de los Capitanes Generales (inclusief toegang) en terug via de Calle Obispo. Daarna kunnen ze genieten van een drankje aan de Sloppy Joes bar.

Inbegrepen :

Goede kwaliteit fiets (Specialized Rockhopper 2016) inclusief helm
Engelssprekende gids
Een flesje water op de fiets
Een drankje in de Delirio Habanera bar
Toegangsprijs voor Palacio de los Capitanes Generals
Toegangsprijs voor Colon Cemeterio

Niet inbegrepen:

Persoonlijke uitgaven tijdens de reis
Tips