Meteen naar de inhoud

Hier is waarom u altijd uw instapkaart moet afdrukken

Mobiele kaartverkoop is slechts een van de vele technologische wonderen waar reizigers tegenwoordig van kunnen genieten. Maar maakt het hebben van uw instapkaart op uw telefoon uw reis echt gemakkelijker?

Volgens velen heeft het afdrukken van uw instapkaart mogelijk meer voordelen dan mobiele ticketing. Contact met een baliemedewerker is voor vele nog de beste manier om een ​​goede vlucht te garanderen.

Het printen van uw ticket is een goede manier om technische problemen te voorkomen die gepaard kunnen gaan met mobiele ticketing. Zoals bijvoorbeeld lege batterijen, wifi-storingen, bijna geen data meer of per ongeluk een barst in uw scherm.

Ook technische storingen op de luchthaven, zoals uitvallende scanners, massale annuleringen of vertragingen uw mobiele ticketingproces kunnen belemmeren. Het is echter vermeldenswaard dat een massale annulering of vertraging eigenlijk gemakkelijker aan te passen is wanneer u een mobiel ticket gebruikt in de app van een luchtvaartmaatschappij, omdat deze u in realtime meldingen over uw vlucht stuurt. Uw papieren ticket zalu niet vertellen wanneer uw vlucht is geannuleerd.

Bovendien kan een slecht afgedrukte instapkaart uw ticket onbruikbaar maken bij de gate.

Het is eenvoudig om een ​​papieren ticket af te drukken en netjes in je paspoort te vouwen dan te goochelen tussen je persoonlijke spullen en je telefoon. Overigens zijn er nog steeds luchthavens die mobiele ticketing niet toestaan.