Hoe reserveer ik een casa particular?Hoe reserveer ik een casa particular?

Een casa kun je reserveren door ons een e-mail te sturen met de naam en plaats van de casa en de data dat je er wilt verblijven. Wij leggen de reservering vast naar de casa toe en sturen jou een voucher. De casa betaal je tijdens je verblijf in Cuba rechtstreeks aan de eigenaar van de casa. Wij vragen geen commissie aan de casas.  (enkele casas met een NL eigenaar vragen om vooruitbetaling!!) Voor de reserveringskosten ontvang je een factuur.

Al je meer wilt.

Maar we kunnen meer dan alleen het reserveren van een casa particular. Als je wilt kunnen wij ook een huurauto verzorgen, desgewenst met chauffeur. Ook voor het toeristenvisum en binnenlandse vluchten zit je bij ons aan het goede adres.

Rondreis

Je wilt naar Cuba om er een rondreis te maken maar je weet niet hoe en waar te beginnen.  Wij hebben een persoonlijke aanpak en bespreken jouw wensen en stippelen dan samen de hele rondreis voor je uit. Desgewenst komen we op locatie alles met je doornemen. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op via casaparticular.nl@gmail.com