Huur een camper op Cuba. 

Dit kan www.casa-particular.nl  ook voor u verzorgen. We hebben vele contacten in Cuba waardoor we de beste camper deals voor u kunnen aanbieden bij diverse verhuur bedrijven. Een camper huren via www.casa-particular.nl  is erg gemakkelijk. Na afsluiting van het online aanvraagformulier ontvangt u binnen 24 uur een offerte.

Camper huur

 

 

Onze comfortabele campers (6-persoons camper, Fiat Ducato 3000 CC MJ) met een capaciteit van maximaal 6 personen, zijn uitgerust met alle faciliteiten om van Cuba te genieten met familie, vrienden of kenissen. Hij beschikt over een badkamer met douche, een kitchenette, warm water, airconditioning, comfortabele bedden en alle nodige voorzieningen om comfortabel aan boord te kunnen verblijven tijdens uw reis.

De campers zijn ook uitgerust met een opklapbare tafel en 4 stoelen en een intrekbare luifel om tijdens rustpauzes van het buitenleven te kunnen genieten. Er zijn 16 ruststations in het hele land waar de kampeerders op elektriciteit kunnen worden aangesloten en afval kan worden ingeleverd. Alle rustplaatsen zijn veilig en in de buurt van plaatsen van historisch of toeristisch belang.

Prijzen

3 tot 7 dagen    vanaf € 245,- per dag
8 tot 14 dagen vanaf € 223,- per dag
15 + dagen        vanaf € 200,- per dag

Bestuurder moet 25 jaar of ouder zijn en beschikken over een rijbewijs (B) voor minimaal 2 jaar

Verzekeringen

Verzekeringen moeten ter plaatse worden betaald in contanten (20 USD / dag)

Borg
Een borg moet ter plaatse worden betaald in contanten (500 USD)

Benzine
Benzine is voor rekening van de klant.

Aantal personen
Maximale personen: 5 volwassenen + 1 kind

● Inclusief uitrusting: campingstoelen, tafel, kookgerei, slaapuitrusting

● Airconditioning: in de cabine en in de cabine

● Elektriciteit: 220 V

● Prijsschema: minimum aantal huurdagen 3 dagen.

● Bij de prijs inbegrepen: 24/7 technische assistentie en gratis toegang tot meer dan 20 parkeerplaatsen.

● Onbeperkte km’s inbegrepen

ALGEMENE BEPALINGEN CAMPER HUUR OP CUBA 

 Camper huur op Cuba is, in vergelijking met gehanteerde prijzen in veel andere landen, niet goedkoop.

 Wij geven naast het te betalen bedrag voor de camper huur, de kosten en bepalingen die ter plaatse nog gelden (o.a. verzekering, evt. drop-off kosten, kosten indien extra chauffeur), aan u door. Bij ons bent u er zeker van dat u bij het ophalen van de camper niet geconfronteerd wordt met verkooppraktijken van medewerkers met als doel extra aan de camper huur te kunnen verdienen. Wij werken samen met verschillende camper verhuurmaatschappijen op Cuba, o.a. VÍA, CUBACAR en REX (camper huur op Cuba is altijd op basis van ongelimiteerd aantal. km’s).  

Drop-off kosten en eigen risico Op Cuba geldt over het algemeen de regel dat er drop-off kosten betaald dienen te worden. De hoogte hiervan hangt af van de afstand tussen de ophaal- en de inleverlocatie van de camper. Dit bedrag kan per duur van de camper huur en de te rijden afstand wat verschillen, maar over het algemeen is dit ongeveer 0,15 CUC per kilometer.  

Eigen risico bedraagt 350CUC.* * uitgaande van het feit dat de chauffeur de contractsbepalingen nakomt. O.a. roekeloos rijgedrag en rijden onder invloed vallen hier dus buiten. Verzekering van de camper De verzekering van de camper dient vaak op Cuba ter plaatse te worden voldaan. Deze bedraagt CUC 10,- t/m CUC 35,- per dag camper huur, afhankelijk van de klasse en de camper verhuurmaatschappij. In sommige gevallen zit deze verzekering al bij de prijs inbegrepen.   Stand benzinetank bij camper ophalen en afleveren De camper dient te alle tijden geretourneerd te worden met dezelfde hoeveelheid benzine als dat hij werd opgehaald. Er vindt geen restitutie plaats indien de camper wordt ingeleverd met meer benzine dan hij werd opgehaald.  Kosten extra bestuurder Een extra bestuurder kost eenmalig CUC 30,-   Borg De hoogte van de borg varieert per klasse van de camper, tussen de 250,- CUC en 350,- CUC. Wordt de camper opgehaald en afgeleverd op dezelfde locatie, dan kun je volstaan met het achterlaten van het borgbedrag in contanten. Dit wordt weer teruggegeven bij het inleveren van de camper. Ook is het mogelijk met je creditcard (Visa of Mastercard, géén American Express!) borg te staan. Hier wordt een slip van afgedrukt, die aan u wordt teruggegeven, indien u de camper op dezelfde locatie inlevert óf wordt verscheurd nadat u de camper in dezelfde staat op een andere locatie weer heeft ingeleverd.   Wat te doen bij schade In geval van (grotere) schade, dien je naar een politiebureau in de buurt te gaan, die er een rapport van zal opstellen. Dit rapport dient overhandigt te worden aan de camper verhuurder bij het weer inleveren van de camper. Indien het schade door schuld betreft, worden de kosten van reparatie in mindering gebracht op de borg. De hoogte is afhankelijk van de schade en is dus maximaal de hoogte van het eigen risico.    Rijbewijs en minimumleeftijd bestuurder(s) Een Nederlands rijbewijs volstaat.  Er is een minimumleeftijd van 21 jaar vereist, met een minimum van 2 jaar rijervaring.    Annulering en wijziging  In geval van annulering, hanteren wij de volgende annuleringskosten;  56 dagen of meer voor vertrek: 50,00 p / p  55 tot 31 dagen voor vertrek: 35% van de reissom  30 tot 13 dagen voor vertrek: 50% van de reissom  12 tot 6 dagen voor vertrek: 90% van de reissom  5 tot 0 dagen voor vertrek: 100% van de reissom  Als een reservering is bevestigd aan de klant: € 25,00 en u wilt deze wijzigen of annuleren brengen wij u hier altijd € 25,- voor in rekening.  Download onze Voorwaarden Huurauto