Over ons

casa-particular.nl is een website voor mensen die door Cuba reizen. En willen overnachten in Cuba in een casa particular bij de Cubanen thuis.

Op casa-particular.nl vind je meer dan 1.000 casas particulares door geheel Cuba.

De vermelde prijzen per nacht zijn de prijzen die de casa eigenaar vraagt. En ontvangt. casa-particular vraagt geen enkele commissie aan de casa eigenaren. In Cuba zijn de prijzen per nacht altijd zonder ontbijt!

 www.casa-particular.nl  verzorgt de reserveringen voor de casas particulares. Geen uren zoeken op internet voor de juiste casa en dagen wachten op de reactie van de eigenaar, als deze al komt. Op onze site vind je honderden casas door geheel Cuba. Als je niet kunt kiezen helpen wij je daar graag persoonlijk mee. We kunnen daarnaast ook je gehele rondreis verzorgen desgewenst inclusief huurauto, bus of huurauto met gids.

Note!

De informatie omtrent de casas op deze website zijn rechtstreeks afkomstig van de casa eigenaren. www.casa-particular.nl is niet aansprakelijk voor afwijkingen en onnauwkeurigheden  hierin nog voor eventuele ontstane consequenties.

Over onsCasa-Particular.nl is een online platform voor het online reserveren van overnachtingen in een casa particular op Cuba. En andere daarmee samenhangende diensten. Wij stellen reizigers in staat een unieke ervaring op te doen in dit land. En de mensen en de cultuur beter te leren kennen. En om een andere authentieke verblijfskeuze te bieden dan die in hotels.

Casa-Particular.nl is zich bewust van de economische en sociale impact van het verblijf van elke toerist in een casa particular. Dit is een manier om de werkgelegenheid te vergroten en ook de manier waarop duizenden Cubaanse gezinnen hun inkomen krijgen. Het team van Casa-Particular.nl weet geen betere manier om de Cubaanse bevolking te helpen dan deze directe steun aan de Cubaanse bevolking.