fc2 adult content free FC2-PPV-3104613 ※처음 카세크한 그 18여자와 초생중, 첫하메촬리. - 정시제고◯귀환에 그대로 금◯의 영역에・・많아 발견되지 않는 보디 밸런스에 영구 보존 필연! - ! - 얼굴을 새빨갛게 하고 헐떡이는 그 모습에... AMTR-034 진짜 여대생 전문 핸드잡 풍속양 MIDV-203 젠부 첫 체험! - ! - 섹스 개발 3 프로덕션 Special! - ! - 구노 히나노 ABW-285 ※흉분 NTR 최악의 울 발기 영상 행복을 약속한 사랑하는 그녀가 아저씨에게 빼앗겨, 부서졌습니다. - 유가와 저녁 229SCUTE-1259 미리아(20) S-Cute 되는대로 물총 SEX

Over ons

Casa-Particular.nl is begonnen als een een platform voor het online reserveren van overnachtingen in een casa particular op Cuba. Inmiddels zijn we geroeid tot een op Cuba gespecialiseerde reisorganisatie. Wij stellen reizigers in staat een unieke ervaring op te doen in dit prachtige land. En de mensen en de cultuur beter te leren kennen. En om een andere authentieke verblijfskeuze te bieden dan die in hotels.

Casa-Particular.nl is zich bewust van de economische en sociale impact van het verblijf van elke toerist in een casa particular. Dit is een manier om de werkgelegenheid te vergroten en ook de manier waarop duizenden Cubaanse gezinnen hun inkomen krijgen. Het team van Casa-Particular.nl weet geen betere manier om de Cubaanse bevolking te helpen dan deze directe steun aan de Cubaanse bevolking.

Oorsprong

De term casa particular (privé huis) heeft zijn oorsprong in 1997  toen de Cubaanse overheid het toestond aan particulieren om een overnachtingsmogelijkheid voor toeristen aan te bieden. Wat zorgde voor een nieuwe bron van inkomsten voor vele Cubaanse families. Tot dan toe waren alle overnachtingsmogelijkheden zoals hotels en resorts in handen van de overheid.

Een casa particular is te herkennen aan een wit bord met een blauw signaal wat doet denken aan een dak. Zo’n bord wordt alleen verkregen als de casa eigenaar goedkeuring heeft van de Cubaanse overheid. Als je dit bord ziet weet je altijd dat je in een goede en legale casa verblijft. Een casa particular heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere type overnachtingen. Zo komen de gasten in een casa snel in contact met de Cubaanse bevolking en ontdekken zo het echte Cubaanse leven. Wilt u overnachten in Cuba dan is dit dé manier.

Jos Goedkoop
Eigenaar oprichter

Eigenaar en oprichter.
Na zijn vele reizen naar Cuba besloot hij in 2013 casa-particular.nl op te richten. Hij zocht vaak op internet naar de mogelijkheid een casa particular te reserveren. Er was echter geen website te vinden met een goede, eenvoudig en, snelle/ veilige reserveringsservice.

Reserveren kostte veel tijd en hij ondervond in Cuba aangekomen ook problemen omdat casas verhuurd waren aan andere toeristen. De casa eigenaren waren evenmin tevreden. Zij klaagden over een gebrek aan goede infrastructuur en organisatie. Er bleek behoefte aan een goede website waarin hun bedrijf optimaal gepromoot werd. Ook wilden zij een betrouwbare en snelle afwikkeling van reserveringen. 

Uitdaging 

Jos Goedkoop besloot in 2013 in ‘het gat’ te springen. Hij zag hier een uitdaging en vond dat het beter moest. Dus bouwde hij aan een netwerk van casas met hoge kwaliteit. Ook stampte hij een professioneel en en betrouwbaar team in Cuba uit de grond, die casa-particular.nl kon representeren. Met inzet en doorzettingsvermogen kwam het project snel van de grond. Het resultaat mag er zijn en casa-particular.nl beschikt over een netwerk van meer dan 500 particulares door heel Cuba. Dit netwerk wordt voortdurend verbeterd en uitgebreid, zodat zij u als klant optimaal van dienst kunnen zijn. Casa-particular.nl is anno 2022 een vaste speler in toeristisch Cuba, met jarenlange ervaring en een groot netwerk. U kunt op casa-particular.nl vertrouwen. U heeft zekerheid dat uw reiswensen in Cuba snel en zorgvuldig gerealiseerd worden. Casa-particular.nl is al die jaren een betrouwbare partner gebleken, met een hoge servicegraad. De reviews op de site maken dat duidelijk.