prestige premium online T-28626 OL black stockings provocative masturbation NOSKN-008 << Creampie document >> H cup SSS class body that cums even though there is a boyfriend Hikari Sena @ Northkins! MIAA-671 The back face of the class president that only I know. - I was tempted to stake out by being shown anal to vulgarity from a neat classmate of the first grade. - Natsu Tojo 559LBJ-007 Raw Iki Amateur Nurse Creampie Sexual Intercourse DDOB-111 Slut Tsukasa Nagano, the strongest assjob woman

15 daagse rondreis met huurauto door west Cuba

ReisschemaRouteWel en niet inbegrepenPrijs

15 dagen west Cuba

Ervaar de hoogtepunten van Cuba van dichtbij. Ontdek Cuba op eigen houtje met een huurauto. Verblijf bij Cubaanse gezinnen. Slenter door de steegjes van Havana

Reisschema

15 dagen west Cuba

Dag 1

Aankomst in Havana. U wordt opgehaald op de luchthaven San José in Havana door een klassieke auto en naar uw casa particular gebracht. Geniet van het heerlijk Cubaanse nachtleven. En begin eventueel al vast met salsa danslessen.

Dag 2

U verblijft in een schitterende casa particular in Havana het hart van de stad Havana In de wijk Havana Vieja. Nabij alle belangrijke bezienswaardigheden en op loopafstand van het bruisende nachtleven. Aan het eind van de middag kunt uw uw huurauto ophalen.

15 dagen west Cuba

Dag 3

Vandaag gaat de rondreis echt beginnen. U verlaat Havana met de huurauto en gaat in westelijk richting via National Park La Guira naar Viñales.

Dag 4 en 5

U verblijft twee nachten in een casa particular in het centrum van Viñales. Tijdens uw verblijf hier kunt u prachtige wandel- fiets- of paardrij tochten maken. Door de Viñales vallei. Waarbij uiteraard een tabaksplantage bezocht gaat worden.

Dag 6

Op deze dag verblijft u in Soroa. Soroa ligt in de Sierra del Rosario. U kunt hier botanische tuinen bezoeken met de prachtigste orchideeën. Tevens kunt u zwemmen in het kraakheldere water van de Salto de Soroa en de Salto Los Manantiales. Beide twee schitterende watervallen. Ook bied Soroa de mogelijkheid tot het maken van prachtige wandeltochten of een spannende Canopy Tour.

Dag 7 en 8

Deze dagen verblijft u in Playa Larga. Playa Larga is een van de bekendere strandenvan Cuba. Het ligt in de Bahía de Cochinos, de Varkensbaai. Waar in 1961 de mislukte invasie vanuit de VS plaatsvond. Tegenwoordig is het een van Cuba’s mooiste natuurgebieden. Als u geluk heeft kunt u zelfs wilde flamingo’s spotten. En Playa Larga is een uitgelezen plek om te duiken en of te snorkelen.

Dag 9

Cienfuegos. is ook wel bekend als de “Parel van het Zuiden”. Deze prachtige badplaats Cienfuegos is een must-see . Deze stad is gesticht in 1819. Cienfuegos, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, was ook de geboorteplaats van de wereldberoemde zanger, Benny Moré, die de stad vereeuwigde in een pakkende guaracha met dezelfde naam. Met zijn kleurrijke straten, weelderige architectuur en omliggende nationale parken, zijn er talloze unieke attracties in en rond de stad.

Dag 10 en 11

Trinidad. Een van de meest toeristische steden van Cuba is toch wel Trinidad. U gaat helemaal terug in de tijd als u door het sfeervolle oude centrum wandelt. Bewonder de prachtige herenhuizen en oude klassieke gebouwen. Maar geniet vooral ook van de Cubaanse bevolking en de muziek, want in deze bruisende oude stad weet men hoe je moet genieten van het leven.

In het centrum van de stad ligt het Plaza Mayor. Overdag kun je hier prachtige gebouwen bekijken en genieten van een drankje op een terrasje. ‘S avonds komt dit plein tot leven. U vindt hier vele restaurantjes met livemuziek waar volop wordt gedanst. Trinidad is bij uitstek ook geschikt om een paar (salsa)danslessen te volgen.

Gaat u liever de natuur in. Dan kunt u een doorbrengen in het National park Topes de Collantes. Het ligt circa 20 km van Trinidad. U gaat hier schitterende watervallen ontdekken. De bekendste hiervan is Vegas Grande.

Dag 12

Santa Clara. Hoofdstad van de provincie Villa Clara in Cuba. is gelegen aan de westelijke voet van het Sierra del Escambray-gebergte. Santa Clara is een verkeersknooppunt, universitair en agrarisch centrum.

De twee voornaamste bezienswaardigheden in Santa Clara zijn het monument van de Tren Blindado en het mausoleum van Che Guevara, wiens gebeente hier werd bijgezet in 1997, nadat het werd gerepatrieerd uit Bolivia, waar Che in 1967 werd gedood.

Dag 13 en 14

De laatste twee dagen verblijft u in Hotel Sol Varadero Beach. Om uit te rusten en na te genieten van deze prachtige reis door Cuba.

Dag 15

Vandaag wordt u bij u hotel opgehaald en naar de luchthaven José Martí gebracht en zit uw reis door het prachtige Cuba erop.

Prijs vanaf € 1.325,- per persoon

Op basis van een rondreis voor 2 personen.

Prijs hangt af van het  seizoen en type huurauto. Bij een casa particular is het incl. ontbijt. Het hotel is incl. drank en maaltijden. Boekingen liefst uiterlijk 6 – 8 weken voor vertrek i.v.m. beschikbaarheid overnachtingen en huurauto. Reis- en annuleringsverzekering is verplicht.

15 dagen west Cuba

Route: Havana – Viñales – Soroa – Playa Larga – Cienfuegos – Trinidad – Santa Clara – Varadero

Inbegrepen in prijs
Reserveringskosten
8 accommodaties – inclusief maaltijden zoals aangegeven
Autohuur: Geely CK / Peugeot 208 / BYD F3 / Hyundai Gran i10 (of vergelijkbaar) voor 10 dagen
CDW autoverzekering

Niet bij de prijs inbegrepen
Visa
Benzine, borg ($ 200), eventuele drop off kosten en/of extra chauffeurs voor de auto
Fooien en persoonlijke uitgaven
Internationale vluchten
Bijdrage STO

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze
garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

This offer is covered by the STO Garant guarantee. You can find the conditions for this guarantee
scheme on STO Garant’s website (www.sto-garant.nl/en/downloads).

Dieses Angebot fällt unter den Garantieschutz von STO Garant. Die Bedingungen dieses
Garantiesystems stehen auf der Website von STO Garant (www.sto-garant.nl/de/downloads)